Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

PRADĚDOVO TAJEMSTVÍ

0.0
PRADĚDOVO TAJEMSTVÍ

Potřebné ingredience

asi 6 vepřových kotlet bez kosti, 2 cibule, 2 rajčatové protlaky, 1 velké zeleninové lečo (HAMÉ ), 6 stroužků česneku asi tak 1 a 1/2 dcl světlého piva, sůl, pepř, oregáno, niva

Postup přípravy

Kotlety naříznout, osolit a opepřit. Cibuli nakrájet na jemno a orestovat, přidat kotlety a opékat do zmněknutí. Kotlety vyndáme a do zbylého výpeku dáme asi 6 lžic protlaku, lečo, drcený česnek. Necháme chvilku povařit a přidáme pivo, ještě dosolíme a dopepříme a posypeme oregánem.Nakonec do směsi vložíme kotlety. Na talíř dáme topinky , pomazané česnekem , na každou položíme kotletu i se směsí a zasypeme nastrouhanou nivou. Já to dělám i s hranolkama a je to taky výborný. Úplná delikatesa, nechte si chutnat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Anamaria1 22. 1. 2013, 16:40
Vyzkouseno a vyborne. Moc dekuji (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie