(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
PRADĚDOVO TAJEMSTVÍ
Potřebné ingredience
asi 6 vepřových kotlet bez kosti, 2 cibule, 2 rajčatové protlaky, 1 velké zeleninové lečo (HAMÉ ), 6 stroužků česneku asi tak 1 a 1/2 dcl světlého piva, sůl, pepř, oregáno, niva
Postup přípravy
Kotlety naříznout, osolit a opepřit. Cibuli nakrájet na jemno a orestovat, přidat kotlety a opékat do zmněknutí. Kotlety vyndáme a do zbylého výpeku dáme asi 6 lžic protlaku, lečo, drcený česnek. Necháme chvilku povařit a přidáme pivo, ještě dosolíme a dopepříme a posypeme oregánem.Nakonec do směsi vložíme kotlety. Na talíř dáme topinky , pomazané česnekem , na každou položíme kotletu i se směsí a zasypeme nastrouhanou nivou. Já to dělám i s hranolkama a je to taky výborný. Úplná delikatesa, nechte si chutnat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Anamaria1
(upraveno)
22. 1. 2013, 16:40
Vyzkouseno a vyborne. Moc dekuji